Novi okršaj Sinja i Mladosti, sad u Kupu!

Sinjani su proslavili prvi povijesni naslov prvaka, a sad idu po dvostruku krunu

Nakon što je dramatičnim raspletom posljednjega kola, a potom i spektakularnim finalom između Sinja i Mladosti završilo hrvatsko prvenstvo, ovaj vikend sezona se nastavlja okršajima polufinala Kupa. U subotu od 14 sati Mladost će ugostiti Sinj, a Nada Zagreb.

Naše dvije najbolje momčadi, Mladost i Sinj, tako će se sučeliti treći put u mjesec dana! U posljednjem ligaškom kolu mladostaši su na svom 'Krtičnjaku' uvjerljivo pobijedili pomlađeni i rezultatski rasterećeni Sinj, ali tjedan dana kasnije u finalu Sinjani su slavili 34-12 i prvi put u povijesti kluba podigli šampionski pehar.

U subotu će mladostaši, na svom terenu, biti željni revanša, a Sinjani žele nastaviti ispisivati povijest osvajanjem dvostruke krune.

- Zbog ozljeda i privatnih obveza nećemo moći računati na nekoliko prvotimaca. Očekuje nas sigurno zahtjevan teren i teški uvjeti za igru te momčad Mladosti željna revanša. Puno novih prepreka, kako to obično i jest u sportu, ali uz pravi pristup i dokazani karakter možemo doći do pozitivnog rezultata - rekao je trener Sinja Luka Lerotić.

Nada je, pak, veliki favorit protiv Zagreba, ali pamti jesenski poraz od mladih zagrebaša...