Hrvatska reprezentacija gostuje na Cipru

Nakon uvjerljive pobjede u Zagrebu and Izraelom (39:10), hrvatska reprezentacija sutra će na Cipru odigrati i drugu utakmicu Europskog kupa nacija u jesenskom ciklusu.

Subotnji spektakl na stadionu Stjepan Spajić prekrasnom izvedbom himne otvorila je Ivana Husar Mlinac, a naša odlična reprezentacija nakon toga je od samog početka preuzela teren te u prvoj utakmici sezone odlučno krenula po prvo mjesto u skupini i novi pokušaj prelaska u višu diviziju.

Tjedan dana nakon visoke pobjede na redu je Cipar, koji je nakon godinu dana u diviziji ispod, ponovno u našoj skupini, a nakon što je prošle godine bez ijednog poraza ipak ostala bez razigravanja zbog skor razlike, Hrvatska ove godine ima nikad bolju šansu za prolazak dalje; na proljeće nas na domaćem terenu čeka susjedna Slovenija i prošlogodišnji prvak Malta.

Za utakmicu s Ciprom izbornik Yelavich odabrao je sljedeći sastav: Miljak, Brečić, Biškić, Perić, Brajković, Miloš, Čorić, Buljac, Newton, Rosso, Vlašić, Grčić (C), Perica, Vlajčević, Plazibat, Brčić, Žigo, Đurović, Krmek, Galić, Kovačić, Peršić, Conci

Susret je na rasporedu u 13:30 h po hrvatskom vremenu, uz live stream na www.rugbyeurope.tv


Foto: Berislav Rožman

 

18.10.2019.