EUROPSKI KUP NACIJA: Hrvatska sutra protiv Cipra

Hrvatska ragbi reprezentacija prošle je subote u Zenici uspješno otvorila novu sezonu Europskog kupa nacija te visokom pobjedom nad susjedima u prvoj utakmici uz .osvojeni bonus došla do prvih pet bodova.

Prvi cilj time je ostvaren, a kao nova provjera uoči utakmice skupine protiv Izraela, naša će se reprezentacija sutra u Splitu susresti s Ciprom. Iako možda nešto manje zvučan protivnik, Ciprani su uvijek varljiva ekipa, s velikim brojem igrača koji igraju u jakim europskim ligama, a u Splitu se dio njih priprema već od početka ovog tjedna. U svojem posljednjem međusobnom susretu, Hrvatska je u proljeće 2017. nakon velikog preokreta u gostima slavila 27:29.

U našoj reprezentaciji vidjeti ćemo nekoliko promjena od susreta s Bosnom i Hercegovinom; treninzima su se pridružili Nadini Ivo Perić i Dario Jurčević, Sinjani Stipe Brčić i Nikola Pavlović, a iz Irske su došli i Ivan Miljak i Jason Newton. Sutrašnja utakmica na rasporedu je u 15 sati, a izbornik Yelavich je najavio sljedeći sastav: 1. Miljak, 2. Čorić, 3. Biškić, 4. Budimir, 5. Perić, 6. Owen, 7. Ozich, 8. Rowe, 9. Newton, 10. Ayoub, 11. Grčić, 12. Jurišić, 13. Rudić, 14. Vlajčević, 15. Plazibat, Brčič, Brečić, Šarić, Jurčević, Đurović, Rosso, Burazin, Pavlović.

19.10.2018.