1.10.2015. // Najava 2. kola Prvenstva Hrvatske

Nakon uzbudljivog prvog kola, gdje je Mladost velikom razlikom svladala Zagreb, a Nada neočekivano izgubila na domaćem terenu od Ljubljane, ovog vikenda odigrava se 2. kolo Prvenstva Hrvatske.

 U subotu će se u derbiju kola susresti prošlogodišnji prvaci i doprvaci, Nada i Mladost. Mladost je i ove godine uspješno otvorila prvenstvo te uvjerljivo pobijedila u gradskom derbiju, dok je Nada neočekivano izgubila na Starom placu nakon dugog niza godina. Mladost će sigurno pokušati iskoristiti priliku i ostvariti za sebe povijesnu pobjedu u Splitu protiv poljuljane Nade, dok je s druge strane za očekivati da će Nada napraviti sve da dokaže da je poraz protiv Ljubljane bio samo neugodno iznenađenje.

U drugoj utakmici kola Zagreb u nedjelju dočekuje Sinj, kojemu će ovo biti i prva utakmica u PH nakon što su njihovi igrači nastupali za momčad Dalmacije u regionalnoj ligi. Po onome što je Zagreb pokazao u ovoj sezoni, ali i krajem prošle, Sinj je svakako favorit, ali kao što je pokazao dosadašnji tijek sezone, iznenađenja su uvijek moguća.

 

Datum

Utakmice

Igralište

Vrijeme odigravanja

03.10.2015.

Nada - Mladost

Stari plac

16:30 sati

04.10.2015.

Zagreb – Sinj

Rudeš

15:30 sati