Šarolika ragbi subota prije reprezentativnog ciklusa

U posljednjoj ragbi suboti prije reprezentativnog ciklusa pred nama je mnoštvo zanimljivih događaja; kompletno četvrto kolo Prvenstva Hrvatske, nastup Zagreb Bluesa u susretu druge austrijske lige te prvi susreti Kupa Hrvatske za žene i turnir 2. lige Prvenstva Hrvatske.

Kao uvod u prvenstvenu utakmicu između Mladosti i Makarske, na igralištu na Savi cure iz ŽARK Mladost i RK Nade u 14 sati će odigrati prvu utakmicu Kupa Hrvatske za žene, nakon čega će u 15:30 sati jaki Makarani pokušati doći do pobjede protiv hrvatskog doprvaka, oslabljenog za nekoliko reprezentativaca te potresenog porazima od Ljubljane i Nade u prethodnim kolima. 

Nada u Splitu dočekuje Sinj, a Zagreb se, uz nastup u proširenom Prvenstvu Hrvatske, u kojem putuje u Ljubljanu, priključio i drugoj austrijskoj ligi, u kojoj će druga momčad kluba u svojem prvom susretu u 14 sati dočekati vodeću momčad skupine, bečki Vienna Celtic. U istom terminu u Sisku će se održati prvi turnir druge hrvatske lige, na kojemu će na teren izaći Novi Zagreb, Rijeka, Šibenik, Lokomotiva i Sisak

14.10.2016.