U subotu 1. kolo Prvenstva Hrvatske i nastavak Regionalne lige

Nakon što smo prošle sezone gledali jedno od najatraktivnijih Prvenstava Hrvatske posljednjih godina, gdje su se Nada i Mladost praktički do samog kraja borile za naslov prvaka, u vikendu pred nama konačno je na redu i prvo kolo sezone 2016/2017.

U subotu u 15 sati na igralištu na Savi čeka nas gradski derbi, gdje će Mladostaši pod vodstvom trenera Nika Jurišića, ujedno i kapetana hrvatske reprezentacije, od samog početka krenuti u novi pokušaj osvajanja prvenstva, dok će se Zagreb s druge strane htjeti dokazati i iskupiti za lošu sezonu te će svakako biti zanimljivo vidjeti kako su se spremili s novim trenerom, Novozelanđaninom Davidom Caseyjem te kako su u seniorsku momčad uklopili svoje zlatne U18 reprezentativce.

Drugi susret kola, koji se ujedno računa i kao utakmica Regionalne lige, odigrati će u Splitu Nada i Ljubljana. Hrvatski prvak tako na Starom placu dočekuje prvaka Regionalne lige, a kako su Slovenci bili prva momčad koja je Nadu pobijedila na domaćem terenu nakon dugog niza godina, za očekivati je da će Splićani dati sve od sebe da uzvrate za poraz. Susret je na rasporedu u 16:30 sati.

Prvenstvena utakmica Makarske i Sinja odgođena je jer igrači ovih momčadi zajedno nastupaju za ekipu RT Dalmacije u Regionalnoj ligi, gdje će u subotu u 16:30 sati u Makarskoj dočekati beogradski Rad

22.9.2016.