Kapetan Vedran Antić: Velika je čast predstavljati svoju zemlju, nadam se prvom mjestu za kraj karijere!

Hrvatska ragbi 7 reprezentacija odradila je posljednje pripreme za Europsko prvenstvo koje će se odigrati ovog vikenda u bugarskom Burgasu te je jučer stigla u Beograd, odakle zajedno sa reprezentacijom Srbije putuje prema Bugarskoj.

Naša reprezentacija na prvenstvu se nalazi u skupini B, zajedno sa Norveškom, Bugarskom, Luksemburgom i Turskom, nakon čega se dvije najbolje reprezentacije u polufinalu susreću sa prvim i drugim mjestom skupine A (Mađarska, Švicarska, Slovačka, Bosna i Hercegovina i Srbija). 

Kapetan Vedran Antić ovog će vikenda odigrati svoje posljednje utakmice u hrvatskom dresu, a želja mu je oprostiti se od reprezentacije uz veliki rezultat: “Trinaest godina igram ragbi 7; bilo je tu dosta dobrih rezultata, no nažalost nikad u karijeri nisam osvojio veliki turnir, uvijek je falilo ono nešto”. Izbornik Ursić naglasio je kako je cilj finale, a kapetan se slaže te dodaje: “Očekujem dobru igru i prvo mjesto. Velika je čast predstavljati svoju zemlju, ponosan sam na sve svoje godine igranja za reprezentaciju i vjerujem da ću, uz pomoć suigrača, ispuniti svoju želju i osvojiti prvenstvo”.

Na popisu igrača za Bugarsku našli su se: Nik Jurišić, Ivan Šuta, Antonio Ivanković, Denis Muhoberac, Ilija Biškić (MLADOST), Vedran Antić, Luka Lerotić, Marin Vlajčević, Krešimir Čorić (NADA), Antonio Stojanovski (NOVI ZAGREB), Marko Grčić i Marin Miloš (SINJ).

Cijelo prvenstvo moći će se pratiti putem live streama na http://www.rugbyeurope.tv/

1.7.2016.