Izbornik Ursić objavio širi popis kandidata za Europsko prvenstvo u Bugarskoj

Izbornik hrvatske ragbi 7 reprezentacije Vlado Ursić objavio je danas širi popis kandidata za Europsko prvenstvo koje će se od 2. do 4. srpnja održati u Bugarskom Burgasu. Na popisu se našlo 18 igrača iz četiri hrvatska kluba, a svi zajedno će se okupiti već u petak, gdje će u Zagrebu na igralištu Mladosti započeti prvi dio priprema. 

Naša reprezentacija nalazi se u skupini sa Norveškom, Bugarskom, Luksemburgom i Turskom, a izbornik Ursić ističe kako je cilj finale: „Ne mogu reći da očekujemo prvo mjesto, s obzirom na kratke pripreme i pomlađenu momčad, no mislim da bismo svakako trebali doći do finala, a tada je sve moguće. Nadamo se da ćemo odigrati što bolje i ostvariti dobar rezultat!“ 

Tijekom priprema ovaj i sljedeći tjedan otpasti će šest igrača, a konačni popis biti će poznat neposredno prije prvenstva. Pozvani kandidati: 

Nik Jurišić, Ivan Šuta, Dario Oxenham, Antonio Ivanković, Denis Muhoberac, Marko Bunić, Ilija Biškić (MLADOST), Vedran Antić, Luka Lerotić, Marin Vlajčević, Krešimir Čorić (NADA), Dino Božić, Josip Mrzljak, Stjepan Mrzljak, Antonio Stojanovski (NOVI ZAGREB), Marko Grčić, Marin Miloš i Mario Efendić (SINJ).

20.6.2016.