Izbornik Ursić objavio konačni popis za U18 Europsko prvenstvo

Hrvatska prvenstvo otvara u utorak protiv domaćina Andore, a slijede još utakmice sa Moldavijom, Mađarskom, Danskom i Srbijom. Cilj je prvo mjesto!

Nakon uspješno odrađenog turnira u Beogradu, gdje je hrvatska U18 reprezentacija gotovo deklasirala svoje protivnike i u tri utakmice ostvarila ukupni omjer od 104:0, naši mladi reprezentativci danas su otputovali u Josipdol na posljednje pripreme prije Europskog prvenstva (Andora, 29.3.-2.4.2016.). 

Hrvatsku u Josipdolu očekuje još nekoliko zajedničkih treninga na kojima će pokušati ispraviti manje greške uočene u dosadašnjem dijelu priprema te se više usmjeriti na taktički dio. Na put u Andoru kreće se na Uskrs, a naši reprezentativci prvenstvo otvaraju u utorak protiv domaćina, nakon čega slijede utakmice sa Moldavijom, Mađarskom, Danskom i Srbijom. Cilj je svakako prvo mjesto, a pobjednik od sljedeće sezone prelazi u viši rang natjecanja. Rezultati i tablica moći će se pratiti na linku: EP Andora

Izbornik Vlado Ursić i trener Ivica Dinarina objavili su konačni popis reprezentativaca te će nas u Andori predstavljati sljedeći igrači: Kristijan Marijančević (MAKARSKA), Borna Karapetrić, Fran Peršić (MLADOST), Duje Bavčević, Ivan Bibić, Josip Boko, Ivan Ćurković, Bruno Đurović, Maximillian Keen, Ivan Josip Kordun, Domagoj Plazibat, Vinko Rudić, Ante Šarić, Grgo Vuletić (NADA), Dino Božić, Tomislav Fišić, Marin Ban (NOVI ZAGREB), Ante Tomašević (SINJ), Šimun Krmek, Antonio Ležaić, Silvio Malec, Domagoj Prelčec, Lovro Roguljić i Ivan Turčić (ZAGREB).

 25.3.2016.