19.10.2015. // Rezultati 4. kola PH

U subotu je odigrano četvrto kolo Prvenstva Hrvatske u kojemu su se susreli Ljubljana i Zagreb te Nada i Makarska, dok je utakmica između Mladosti i Sinja odgođena. 

Ljubljana je u svojoj prvoj domaćoj utakmici u hrvatskom prvenstvu ugostila Zagreb. Domaćini su poveli već u šestoj minuti, nakon čega se razlika konstantno povećava te se na poluvrijeme odlazi s visokih 31:0. Nastavak kreće u istom tonu, a Zagrebaši upisuju svoje jedine poene tek u 73. minuti susreta. Ljubljana nakon toga još povećava svoje vodstvo te utakmica završava sa konačnih 62:7. Domaćini tako i nakon ove utakmice ostaju neporaženi, dok pomlađena ekipa Zagreba visokim porazom nastavlja svoju lošu seriju te će biti zanimljivo vidjeti kako će se u sljedećem kolu nositi sa vodećom Nadom.

Nešto izjednačenija utakmica odigrala se u Splitu između Nade i Makarske. Nada bolje ulazi u utakmicu te sve do posljednjih minuta prvog poluvremena vodi 14:0, nakon čega Makarska iz dva kaznena udarca smanjuje na 14:6. Nastavak ponovno donosi bolju igru  i zgoditke Nade, međutim borbeni Makarani se ne predaju i postižu još jedno polaganje i pretvaranje za 19:13, što i dalje nije bilo dovoljno za iznenađenje protiv jakog domaćina. Nada do kraja susreta uspješno realizira još jednu akciju te postavlja rezultat na konačnih 29:13