1.10.2015. // Rugby World Cup

Kao što smo veći pisali, ovo Svjetsko prvenstvo u ragbiju najuzbudljivije je i najneizvjesnije do sada, što pokazuju i brojna rezultatska iznenađenja i smanjena razlika između „velikih“ u odnosu na „male“ ragbi nacije. Isto tako posjećenost koja se u prvih 10 dana odigravanja prvenstva popela na gotovo 1.000.000 posjetitelja govori u prilog svemu navedenom.

 

Narednih dana pred nama je ponovno veliki broj zanimljivih utakmica, od kojih posebno treba istaknuti utakmicu Engleske i  Australije u kojoj bi se domaćini Englezi porazom praktički oprostili od Svjetskog prvenstva već u grupnoj fazi natjecanja. Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 21:00 h. Zanimljiv će sigurno biti i susret JAR-a i Škotske koji izravno odlučuje o prvome mjestu u skupini B (subota, 17:45 h).

Osim navedenih susreta, ovih dana odigrati će se i utakmice Wales : Fiji i Francuska : Kanada (četvrtak), Novi Zeland : Gruzija (petak), Japan : Samoa (subota) te Argentina : Tonga i Irska : Italija (nedjelja).

I ovom prilikom ponovno pozivamo sve ljubitelje ragbija da dođu pratiti utakmice u službenoj fan zoni Hrvatskog ragbijaškog saveza u Buzz Baru, Preradovićeva 30, Zagreb.