Vraća se Prvenstvo Hrvatske!

Reprezentativna uzbuđenja lagano su iza nas; hrvatska reprezentacija ostvarila je tri pobjede iz tri utakmice te zasjela na vrh Konferencije 1, a igrači su se vratili treninzima u svojim klubovima te ove subote nastavljaju s petim kolom nacionalnog prvenstva.

Na Rudešu ćemo od 14 sati gledati gradski derbi Zagreba i Mladosti. Iako se domaćini pojačani reprezentativcem Dylanom Roweom na svojem terenu nadaju prvoj pobjedi nakon dugo vremena, susjedi sa Save ovaj susret smatraju unaprijed dobivenim; mlada momčad Zagreba pretendentima na naslov prvaka trebala bi poslužiti za uigravanje nakon reprezentativne pauze te kao priprema za nešto jaču utakmicu sa slovenskom Ljubljanom u sljedećem kolu, neposredno prije novog derbija s Nadom.

Splićani su u kolu prije Mladosti slobodni, tako da će najbolji mogući ogled uoči utakmice sezone imati u subotu u Ljubljani, gdje ih u proširenom prvenstvu dočekuje prvak Slovenije. Uoči susreta na teren će izaći i U16 ekipe obje momčadi, a pridružiti će im se i mlađi juniori RAK Olimpije.

Foto: Berislav Rožman

2.11.2018.